NL English 085-3038960
Naar overzicht

Wat kost jouw voertuig? 3-7-2020

 De waarde van een voertuig verandert snel. Het ene voertuig kan ook langer een hogere waarde behouden dan een ander vergelijkbaar voertuig. Als voertuigeigenaar of financierder is het belangrijk de actuele waarde van een voertuig te kennen, zo kom je niet voor verrassingen te staan! Wij beschikken over de meest actuele waarde informatie die er op de markt te verkrijgen is. Realtime handelswaarde, verkoopwaarde en stadagen voor verschillende landen. Uitermate waardevolle informatie om bijvoorbeeld goed te kunnen bepalen welk voertuig waar het beste ingekocht of verkocht kan worden. 

Wij kunnen voor jouw wagenpark periodiek de actuele waarde informatie in een bestandsformaat leveren. Het is natuurlijk ook mogelijk om waarde informatie te combineren met andere voertuiginformatie, relevant voor jouw wagenpark, zoals APK datum of recalls. Zo ben je zelf in controle over welke informatie je hoe vaak ontvangt in welk formaat. Dat is maatwerk! 

Heb je een portal of bijvoorbeeld een applicatie waarin waarde informatie een goede toevoeging is? Wij bieden deze data ook aan via webservices. Uiteraard maken wij alle koppelingen op maat en kunnen we er data uit andere bronnen aan toevoegen. Denk hierbij aan merk, model en type omschrijving. Dat is wel zo handig voor consumenten toepassingen! En natuurlijk begint dit alles met een kenteken en de juiste voertuig-identificatie.

Meer weten? Bel me terug!