NL English 085-3038960
Naar overzicht

Voertuiginformatie die voor jou interessant is! 19-6-2020

Er is ontzettend veel data met betrekking tot voertuigen beschikbaar! Die data is pas bruikbaar als je er informatie van weet te maken. De data die wij tot onze beschikking hebben kunnen we op maat bundelen in een bestand of statistisch rapport. Wij werken niet met standaard dashboards. Onze ervaring heeft geleerd dat de informatiebehoefte vaak te specifiek is voor een generieke oplossing.

Een bestandslevering of een statistisch rapport kan in heel veel gevallen erg handig zijn. Heb je bijvoorbeeld een wagenpark en wil je de actuele handelswaarde weten? Of wil je weten wanneer deze voertuigen toe zijn aan een volgende onderhoudsbeurt en wat die beurt dan zou kosten?

Er is nog veel meer mogelijk! Hoeveel voertuigen zijn in jouw regio op kenteken gezet? Welke voertuigen zijn dat dan? Hoeveel van die voertuigen zijn eigendom van een particulier? Allemaal voorbeelden van data die wij in een bestand aan kunnen leveren.

Werk je al met een databestand? Wij kunnen dit bestand aanvullen met de meest recente data, zo kun je er weer even mee vooruit. Zijn er nieuwe ontwikkelingen, of is er nieuwe data beschikbaar die wel relevant is maar nog niet in het bestand staat? Dat zullen we altijd laten weten.

Ook het leveren van een merk en model voertuigstamboom behoort tot de mogelijkheden. Ideaal voor een portal met een zoekfunctie zonder kenteken! 

Meer weten? Bel me terug!