NL English 085-3038960
Naar overzicht

Reparatie en onderhoud, wat kost dat? 26-6-2020

Met slechts de aanschafkosten van een voertuig ben je er helaas niet. Ga je eenmaal rijden, dan gaat er wel eens wat kapot, maar in ieder geval moet een voertuig goed onderhouden worden. Wel zo veilig!

De wereld van voertuig onderhoud en reparatie klinkt ingewikkeld. Het daadwerkelijk sleutelen aan een voertuig, dat kunnen we het beste aan de professionals overlaten. Het inschatten en voorspellen van de kosten daarvan? Dat kan op basis van statistische gegevens en data! En wat blijkt, het is goed te begrijpen voor iemand die geen verstand heeft van auto’s.

CarTalk biedt verschillende oplossingen op maat voor allerlei toepassingen. Heb je een wagenpark of kentekenbestand en wil je weten wanneer de voertuigen toe zijn aan onderhoud? En wat moet er gebeuren tegen welke kosten? Wij kunnen een bestand leveren met precies deze informatie. Wil je de data dynamisch ontvangen? Wij leveren ook maatwerk koppelingen waarbij de data middels webservices geleverd wordt.

Soms wil je meer weten dan slechts de eerste volgende onderhoudsbeurt. Wat kun je verwachten aan onderhoud en slijtage reparatie kosten de aankomende 2 jaar? Dat kan voor een consument een belangrijke afweging zijn om een voertuig wel of niet aan te schaffen, maar ook om geld en middelen te reserveren voor je wagenpark. Wij hebben een state-of-the-art nieuwe webservice ontwikkeld, waarin juist deze data ontsloten wordt. Én als kers op de taart, de data kan aangepast worden op basis van jouw wagenpark. Dat is pas echt maatwerk!

Meer weten? Bel me terug!