NL English 085-3038960

Daarom CarTalk International

CarTalk International is in november 2016 gestart met het bundelen van voertuigdata. De grote vraag uit de nationale en internationale markt om diverse databronnen met elkaar te verbinden, efficiency slagen te kunnen maken en het aantal koppelingen te beperken is nu een feit.             

Veel partijen hebben nu diverse koppelingen met allerlei leveranciers en dat moet makkelijker en beter kunnen. Dit was ook de gedachte van CarTalk International en dat werd ook direct door de markt bevestigd. Na een periode van gesprekken met afnemers en leveranciers is CarTalk International erin geslaagd een unieke propositie neer te zetten. De huidige datamodellen van leveranciers zijn zeer divers en daardoor moeten er vaak met verschillende leveranciers afspraken gemaakt worden om tot de juiste dataset te komen en dat is voor veel bedrijven ongewenst en onoverzichtelijk. CarTalk International biedt haar klanten een unieke mogelijkheid de data van verschillende partijen op een beheersbare manier aan te bieden. CarTalk International voegt alle data samen in 1 koppeling en heeft ervoor gekozen een transactioneel model te hanteren, oftewel u gebruikt alleen wat u daadwerkelijk afneemt. Door deze manier van werken bestaan er mogelijkheden maatwerkoplossingen aan te bieden. Voor onze partners dus een unieke mogelijkheid om hun data ook op andere manieren dan op basis van licentievorm beschikbaar te maken, zonder dat zij daarvoor hun businessmodel om hoeven te bouwen. Ook bestaat er nu dus de mogelijkheid om slechts delen van een dataset te ontvangen, dus geen onnodige hoeveel data meer terwijl u daar maar een klein deel van wenst te gebruiken.

Missie CarTalk International

Door het samenvoegen van diverse databronnen is er een zeer brede markt ontstaan en is het de missie van CarTalk International om deze data aan te kunnen bieden op een kwalitatief hoogwaardige manier. Of het nu de automotive-, verzekerings- of financiële sector, nationaal of internationaal gaat, iedereen moet zijn ideale dataset bij CarTalk International kunnen samenstellen en ontvangen.

Visie CarTalk International

Het bedienen van de markt met de oplossingen van CarTalk International zal leiden tot grote efficiency slagen, besparingen in tijd en geld. CarTalk International streeft ernaar een zo’n breed mogelijk datapallet aan te bieden, zodat de markt optimaal kan profiteren van de voordelen. Maatwerk is hierbij een onmisbare asset en meedenken in de processen van de klanten en het begrijpen van hun business is een must om tot de meest optimale en hoogwaardige oplossing te komen.

Team CarTalk International

Het team van CarTalk International bestaat uit zeer gedreven en ervaren dataspecialisten. Een grote affiniteit met de branche en openstaand voor nieuwe ideeën en ontwikkelingen, maakt dat zij op gebied van kennis en kunde altijd een stapje voor blijven. Innovatie, Optimalisatie en relatie staan bij het team hoog in het vaandel en zijn dan ook kernwaarden van CarTalk International. 

Our Data is Your Solution, Let’s Talk!!!


Ons team

 

Maarten Slagtveld

Managing Director +31(0)629501837

 

Ernst-Jan Bakker

Manager Data & projecten +31(0)682386812

 

Fikret Sanli

Database Engineer

 

Arie Koster

Database Administrator

 

Gerrit Kool

Data Steward & Servicedesk

 

Jelle van Baars

Data Analyst

 

Paul de Nobel

Finance Manager