NL English 085-3038960

Diensten

CarTalk International biedt webservices voor alle benodigde voertuiginformatie. Met behulp van de kentekenkoppeling in combinatie met de verschillende informatiebronnen, zijn wij in staat op een efficiŽnte manier die informatie te leveren die onmisbaar is in de Automotive-, verzekerings- en financiŽlesector.

CarTalk International levert voertuiginformatie via een slimme kentekenkoppeling, zo heeft u voor het optimaliseren en beheren van uw dienstverlening alle actuele gegevens supersnel gekoppeld.

Wanneer een kenteken nog niet bekend is of u wilt zonder een kenteken voertuiginformatie inzien, dan bestaat de mogelijkheid om via het invoeren van het merk, model en type de gegevens alsnog op te vragen.

CarTalk International heeft de beschikking over de meest complete en accurate database door koppelingen met de grootste, beste en meest complete dataleveranciers.

CarTalk International zorgt ervoor, dat de elk gewenste dataset ook al bestaat deze uit meerdere leveranciers door slechts 1 koppeling bij u aangeleverd kan worden.