NL English 085-3038960
Naar overzicht

Aangenaam kennis te maken, wij zijn CarTalk! 5-6-2020

Wij zijn een club enthousiaste mensen die energie krijgen van data! Bij ons werken mensen met een Automotive achtergrond, maar ook van buiten de mobiliteitsbranche die veel verstand hebben van IT, software, projectmanagement of marketing. Kortom, een goede mix en we brengen het beste van alle werelden samen onder één dak.

Wij houden van een uitdaging en hebben product inhoudelijk veel kennis en kunde in huis. Bij ons is maatwerk dan ook écht maatwerk. Dat klinkt misschien duur of ingewikkeld. Wij verzekeren je dat dat niet het geval hoeft te zijn. Wij vinden het belangrijk om het proces van onze klant goed te begrijpen en steken daar de nodige tijd en energie in. Alleen dan kunnen we écht goed adviseren en de juiste oplossing aanbieden. Dat betekent voor ons maatwerk. 

Wij zijn een ambitieus bedrijf en werken heel flexibel. We hebben geen bureaucratische processen en we houden van een persoonlijke aanpak. Snel schakelen, korte lijnen en een hands-on mentaliteit. Daar staan we voor! 

Wij zijn experts op het gebied van data voor de mobiliteitsbranche en hebben een volledig productportfolio. Onze data is écht goed! Hiermee kunnen we alle partijen die actief zijn in de mobiliteitsbranche of ermee te maken hebben bedienen met een oplossing op maat.

Benieuwd naar wat we allemaal hebben en kunnen? Bel mij terug!

Wij zijn CarTalk, wie ben jij?